Fun

Njerëzit tashmë po postojnë meme me fotografi të reja nga Marsi

Pas uljes historike në Mars, fotot e para mbërritën nga sipërfaqja e këtij planeti dhe së shpejti ato u ndoqën nga kopertinat që filluan të publikoheshin nga Twitteri, që gjithmonë është aktiv për këtë punë.

Kështu që shumë nga këta njerëz filluan të shtonin njerëz të ndryshëm në fotot nga Marsi, shikoni se cila është më argëtuese për ju.

/Telegrafi/


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?