Fun

Në Fushë Kosovë teret mishi në ballkon!

Në vendin tonë shpesh shohin gjeste e ndodhi nga më të ndryshmet.

Shqiptarët shquhen si popull interesant dhe kreativ.

Por, një gjest i një kosovari ka bërë që një fotografi e shkrepur të bëhet hit në rrjete sociale.

Një qytetar mishin e ka vendos për ta terur në ballkonin e banesës së tij në Fushë Kosovë, në një nga qytetet më të ndotura, ku ajri helmon./Indeksonline


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19