Fun

Ndodh edhe kjo, arrestohet një person pasi shiti fshesën elektrike pa pëlqimin e familjes

Një rast i rrallë i shpërdorimit është raportuar në qytetin e Pejës.

Një person pa pëlqimin e familjarëve të tjerë e kishte marrë një fshesë elektrike dhe e kishte shitur.

I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.