Fun

Momenti i tmerrshëm kur rinoqeronti sulmon makinën, shoferi shpëton mrekullisht

Në Kopshtin Zoologjik në Gjermani ka ndodhur një ngjarje e pazakontë.Një rinoqeront sulmon një makinë të e cila i përket kujdestarëve të parkut.

Rinoqeronti, përmes brirëve të tij sulmon makinën dhe e rrotullon atë të tërën.

Pa marrë parasysh sulmit brutal, personi i cili po e voziste makinën ka arritur që të shpëtojë me gërvishtje të vogla.

Kujdestari i parkut ka deklaruar se ende nuk është e qartë se pse rinoqeronti reagoi aq ashpër.