Fun

‘Mërgimtari ia jep 50 euro vëllait para kamerave’ – Befason me fjalët që i thotë për të

Në një intervistë me kalimtarë rasti për emisionin “N’Nejë” nga televizioni ATV, mërgimtari i jep vëllaut të tij 50-euro para kamerave, transmeton Korrespodenti.

Gazetarja e ATV-së, teksa po zhvillonte intervista me kalimtarë rasti, takon dy vëllëzër dhe fillon të zhvillojë intervistë me ta. Njëri nga ta është me banim në Kosovë, ndërsa tjetri është mërgimtar.

“Tregom sa para ua kanë pru”, pyet gazetarja qytetarin që jeton në Kosovë. Ai i përgjigjet se tani nuk është se varet prej tij, por kur ka qenë koha se i është dashur, i ka ndihmu vëllau që i jeton jashtë Kosovës.

Gazetarja i kthehet mërgimtarit, duke i thënë se sa para do t’ia ia japë live vëllaut të tij para kamerave.

Shikojeni videon e më poshtme për të parë këtë moment simpatik se si mërgimtari i jep 50 euro vëllaut të tij para kamerave. /Korrespodenti