Fun

“Mas pari njëzet euro, tani flasim” – Robi i kërkon ndihmë doktorit, merr përgjigje epike

Doktor Florim Zejnullahu ishte i ftuar në emisionin e mëngjesit “Alarm” dhe derisa ishte duke diskutuar rreth sëmundjeve të syrit, prezantuesi i emisionit “N’frekuencë me Robin”, në ATV, po kërkonte ndihmë nga mjeku në studio, për një ankesë të tijën, mirëpo ai mori përgjigjen epike nga doktori.

” Kam problemi siç po e sheh me syrin dhe thash ta shfrytëzoj rastin pasi që je edhe këtu mysafir”, i tha Robi mjekut.

“Mas pari njëzet euro, tani flasim”, ishte përgjigja e mjekut drejtuar Robit.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme: