Fun

“Lypësi” u jep para kalimtarëve

Si do të reagonit nëse një “lypës” i rrugëve do tu jepte para?

Një djalë ka vendosur të bëjë një eksperiment social.

Ai del nëpër rrugë i veshur si lypës dhe i ndal njerëzit në qytet dhe u jep para, shkruan AlbanienShow.

Disa nga kalimtarët e rastit e kanë pritur mjaftë mirë gjestin e djalit dhe pastaj ata i kanë dhënë të holla, por disa tjerë e kanë injoruar totalisht.

Shikojeni më poshtë këtë eksperiment social, i cili ka marrë mbi 37 milionë shikime vetëm në YouTube./AlbanienShow