Fun

“Kur shkova brenda, ato ishin kanë veç ‘n’brekë” – I moshuari rrëfen përvojën e çuditshme, nuk ndalet së qeshuri

Një i moshuar ka treguar një përvojë të çuditshme të tij kur ka shkuar në një nga lokalet e vendit, pa e ditur mirë se ku po shkonte.

Ai si duket ka shkuar në një nga lokalet ku punojnë në mënyrë të dyshimtë dhe me veshje provokative femra të ndryshme.

“Kur shkova atje brenda, çka me hy, veç në brekë, ma pruni kafen aty”, tha ai i habitur.

Ai la të kuptohet se kush do që ka pare dhe ka dëshira të shoh diçka të tillë të shkojë në aso vende.

“Masi ki pare, çka po merr turr, bile aty ki me zgjedhë”, u shpreh ai.

Ai madje hjek edhe disa dilema.

“Për qasi punë i rralli nuk ka pare”, theksoi ai.