Fun

Kosovari uron dhëndrrin për martesë, dhëndrri e pyet kush je ti… ngjarja që u bë virale

Përderisa më parë kosovarët uronin përmes radio-s në emisionet përshendetje dhe urime
me hovin që kanë marrë rrjetet sociale, të gjitha martesat, fejesat etj, po i kuptojmë përmes Facebook-utKjo foto është bër aq virale sa që është shpërndarë me mijëra herë, raporton korrespodenti