Fun

Kjo video është shumë qesharake

Një njeri i cili gjendet përballë disa qindra qurave, di si ti detyrojë ato të lëshojnë tingullin e tyre të habitshëm, transmeton lajmi.net.

Mjafton vetëm një tingull i këtij njeriu dhe qurat menjëherë fillojnë pas ti e lëshojnë tingullin e tyre në mënyrë unisone.

Videoja është shpërndarë jashtëzakonisht shumë dhe është komentuar pa masë. /Lajmi.net/

Leader

Leader

Gepostet von Creative Videos am Mittwoch, 27. Juni 2018