Fun

‘Gjysma e njerëzve nuk i ndërrojnë të brendshmet’ – Ja çfarë thonë ekspertët

Studimi i kryer nga prodhuesi i të brendshmeve Tommy John, i ka shokuar të gjithë. Së fundmi ai ka treguar se 45 për qind e njerëzve të studiuar kishin veshur të njëjtat të brendshme për dy ose më shumë ditë. Ndërsa 13 për qind prej tyre e kanë pranuar se mbanin veshur të njëjtat të brendshme për një javë ose më shumë.

Dhe, rezulton që meshkujt janë më të pistit, kërkimi në të cilën morën pjesë 1,000 amerikanë tregoi se meshkujt kanë tendencë që të veshin të njëjtat mbathje për 7 ditë ose më shumë, krahasuar me femrat. 38 për qind e të pyeturve pranon që nuk e kishin idenë se për sa kohë i mbanin veshur kompletet e tyre të preferuara të të brendshmeve.

Kompania sygjeron që veç ndërrimit çdo ditë, t’i zëvendësoni të brendshmet një çdo gjashtë muaj pasi mund të akumulojnë mikroorganizma që shkaktojnë infeksione.