Fun

Gjërat më të pazakonta dhe qesharake që janë parë në televizione

Në transmetime të drejtpërdrejta ndodhë gjithmonë të ketë të papritura duke filluar nga rrëzimi i skenës, qeshjet e moderatorëve dhe situata nga më të sikletshmet

Gjëra të natyrës së njejtë kanë ndodhur edhe në Kosovë, mirëpo ketë radhë kemi zgjedhur të transmetojmë disa situata të sikletshme që kanë ndodhur në televizionet ndërkombëtare.

Ju ftojmë t’i ndiqni:

LEXO EDHE:

Lisi i mrekullive në Kosovë: Kush e puthë tri herë e gjen fatin e jetës


SHIKO EDHE: A JENI INFEKTUAR ME COVID-19