Fun

Fshataret kineze që po çmendin rrjetin

Weibo.com ka publikuar foto e disa vajzave fshati në Kinë teksa ato merreshin me punë të zakonshme, por janë sjellë në një formë mjaft provokative.

Fotot e tyre kanë thyer rrjetin dhe po komentohen për bukurinë e tyre.

Ndoshta nuk do ta besoni, por këto janë me të vërtetë vajza fshati.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?