Fun

E çuditshme: Para çdo takimi ajo vë pirunin në fytyrë, ja pse e bën

Shumica e femrave nuk kanë vetulla siç do t’i dëshironin ato, ndërkaq ato kanë rëndësi të madhe për dukjen tonë, sepse në tërësi mund të ndryshojnë shprehjen e fytyrës sonë.

Për t’i rregulluar në mënyrë ideale dhe për t’i vizatuar vetullat e veta, video-blogerja Laura Lee ka përdorur pirunin!

Kur të shihni, do të pendoheni përse nuk e keni ditur më herët këtë truk.

Shikojeni videon:


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?