Fun

Dhëndrri shqiptar e kallë dasmën me këngën e Taynas, tundet e shkundet para mysafirëve

Thuajse secili nga ne kemi qenë këtë verë të pranishëm në ahengje të ndryshme familjare.

Aty kemi parë dhe përjetuar momente të ndryshme të atyre ahengjeve.

Por një vallëzim artisitk e ka bërë një dhënderr në dasmën e tij.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?