Fun

Çaji që kushton më shumë se ari, 200 dollarë për gram

Një hotel luksoz në Londër po shërben filxhanin e çajit më të shtrenjtë në Britaninë e Madhe.

“Rubens” pranë Buckingham Palace në Londër të ofron Golden Tips. Kushton 200 dollarë për gram, gati katër herë më shumë se çmimi i arit.

Çfarë e bën kaq të kushtueshme?

Çaji është rritur në Sri Lanka, mblidhet kur kushtet janë perfekte dhe thahet në një copë kadifeje.

Shiko videon KETU.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?