Fun

Bëhet viral komenti i qytetarit në pyetjen e Ermal Pandurit

Një koment te autori i emisionit Debat Plus, në pyetjen se a njihni dikë që i është ofruar të punojë e s’ka dashur, po bëhet viral.

Kjo, pasi komenti në fjalë thotë se e njeh një person që i është ofruar punë e s’ka dashur të punojë, dhe ai sipas qytetarit, është Albin Kurti.