Fun

A e jep vajzën n’katund? – Duda Balje befason me përgjigje

Deputetja Duda Balje ishte e ftuar në emisionin LIBERO në ATV. Ajo në këtë emision foli për jetën e saj private, familjen si dhe rrugëtimin e saj në politikë.

Derisa po fliste për familjen e saj, Balje tregoi se është shumë e lidhur me vajzën e saj. Moderatori e pyeti nëse i kishin thënë asaj se a do e jepte vajzën në katund. Deputetja i përgjigjet, duke i thënë se nuk do të kishte dëshirë të madhe ta jepte vajzën në katund, por thotë se nëse vajza e saj do të ishte e lumtur, do të pranonte një gjë të tillë.