Fun

Inxhinieri që shkon çdo ditë në punë me fund dhe taka

Shumica dërrmuese e shoqërisë sonë është e mendimit se rrobat kanë gjini, por në mesin e turmës globale gjenden njerëz që dëshirojnë ta shprehin veten e tyre pa u penguar nga kufizimet, tërësisht larg strereotipeve.

Mark Bryan është një shtetas amerikan, i cili aktualisht jeton në Gjermani, ku punon si inxhinier.

Duke sfiduar haptazi mendësinë e përgjithshme, ai zgjedh të shkojë në punë apo të shëtisë me fund dhe taka


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?