Biznes

Shtrenjtohet kafeja në këtë qytet të Kosovës

Pronarët e disa bizneseve të gastronomisë vendosën t’i rrisin çmimet e produkteve.

Në njërën prej komunave, në Vushtrri pronarët e bizneseve e arsyetuan vendimin e tyre pasi, sipas tyre edhe produktet që përdorin janë shtrenjtuar.

Mirëpo më këtë vendim nuk po pajtohen “Shoqata Konsumatori”.

Selatin Kaqaniku, kryetar i kësaj shoqate thotë se kjo gjë është e jashtëligjshëm dhe bëri thirrje për reflektim.

“Siç duket ky verdikt është ndërmarrë në mënyrë separatë vetëm për Prishtinën, por ai vendim është për krejt Kosovën. Marrëveshja ka qenë e tepërt dhe e pa arsyeshme, ata duhet ta bëjnë të kundërtën ti ulin çmimet në mënyrë që ti joshin konsumatorët. Ata kanë bërë gabim të dyfisht”, ka thënë Kaqaniku.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?