Biznes

Rafuna: Krahasuar në Ballkan, jemi vendi i dytë me pagat më të larta

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Lulzim Rafuna, në emisionin CONTEXT në ATV, tha se Kosova është vendi i dytë në Ballkan për pagat më të larta.

Ai tha se viziton çdo ditë bizneset dhe se është ndierë i kënaqur kur ka takuar punëtorët të cilët sipas tij, janë të kënaqur me vendin e punës që kanë.

“Unë nëpër çdo ditë jam nëpër vizita te bizneset tona dhe me të vërtetë jam ndierë shumë i kënaqur kur kam taku punëtorët dhe kam parë që punëtorët janë të kënaqur me vendin e punës që kanë. Sektori privat ka lëvizura me paga, diku më pak e diku më shumë dhe kjo ka ardhur si rezultat i mungesës së fuqisë punëtore”, tha Rafuna. /atvlive.tv

LEXO EDHE:  Kurti refuzon kërkesën e Escobar që kryetarët e komunave veriore të mos punojnë nga objekti komunal