Biznes

Kurbana prej 135 euro i gjeni në fshatin Stanovc i Poshtëm të Vushtrrisë

Besimtarët myslimanë anekënd botës të premten festojnë festën e Kurban Bajramit. Kjo festë ka simbolikën e vet, atë të therjes së kubranit.

Pas shtrenjtimeve të produkteve bazë si dhe ngritja e çmimit të naftës, këtë vit edhe kurbanat do të kenë një ngritje të lehtë të çmimit.

Çmimi që duhet të paguajnë qytetarët për kurbane edhe këtë vit është rreth 140 euro.

Një shitës i kurbanave në fshatin Stanovc i Poshtëm, Komuna e Vushtrrisë, këtë vit, për të gjithë të interesuarit ofron therrjen e kurbanëve hallall, copëtimin, transportin dhe shpërndarjen e mishit me një çmim prej 135 euro.

Numrat kontaktues:

Mob & Viber:
+383 44 947 071
+38344728304
Mob: 044 614 153

Fshati Stanovc i Poshtëm – Komuna e Vushtrrisë.


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje