Biznes

Kompania për pastrimin e tepihëve DIARI, zgjedhja ideale për ju me çmimin më të lirë në treg

Ne shtëpi ose ne zyre tepihu vazhdimisht grumbullon pluhur. Me pastrim sipërfaqësor nuk mënjanohen bakteret dhe mikroorganizmat tjerë, përkundrazi atyre iu mundësohet ambienti për shtim te shpejtuar.

Tepihu derisa mos te lahet ne thellësi dhe te dezinfektohet me makina profesionale hap rrugën për shtimin e mikrobeve dhe alergjive te ndryshme. Me larjen te kohëpaskohshme dhe te rregullt tepihut i zgjatet jeta.

Për këtë, kompania DIARI që merret me pastrimin e tepihëve, kauqëve dhe karrigave, është zgjedhja ideale për ju.

DIARI posedon makinerinë më moderne për pastrimin e tepihëve, me standardet më të avancuara të kohës.

Procesi i larjes në kompaninë DIARI:

Së pari bëhet thithja e pluhurit dhe mbeturinave të dukshme me anë të makinës thithëse industriale, pastaj bëhet paralarja, proces ky që laget me detergjent si dhe kontrollohet për ndonjë njollë në tepih.

Pasi të kryhet paralarja, fillon procesi i larjes së tepihut me makinën më të avancuar të kohës, e cila përmes brushave të rrumbullaksuara me rrotullim te shpejte bën fërkimin e tepihëve. Pas fërkimit bën spërkatjen e tepihut me shampon dhe ujë me presion te larte.

Shpëlarja dhe shtrydhja e tepihut janë dy proceset që kryhen pas larjes, të cilat e garantojnë cilësinë e mos dëmtimit të tepihut, e cila nuk pëson ndonjë lakim apo zgjatje, por e ruan formën origjinale të saj.

Pas kryerjes se gjitha fazave te përmendura me larte procesi i larjes përfundon me paketimin e tepihut tuaj. Kjo gjë mundësohet përmes makinës profesionale për paketimin e tepihut tuaj pasi te jete lare, ku tepihu përmes kësaj makine krihet dhe futet ne qese najloni dhe dërgohet ne adresën tuaj.

Të gjitha këto shërbime kryhen brenda vetëm 24 orëve!

Për më shumë informata, kontaktoni në numrat e telefonit: 044 360 110 ose 043 851 414.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?