Biznes

Kompania llapjane kërkon punëtorë për vjeljen e boronicave: 50 cent kilogrami, dreka dhe transporti gratis

Kompania nga Podujeva, “Sante Fruit”, ka shpallur konkurs për punëtorë për vjeljen e boronicave, në pemishtet e kësaj kompanie në fshatin Shajkoc të Podujevës.

50 cent është çmimi i kilogramit për vjeljen e boronicave, derisa edhe transporti dhe dreka, mbulohen nga kompania.

Po ashtu, kjo kompani është duke kërkuar edhe kuzhiniere.

Për të gjithë të interesuarit le të kontaktojnë në këtë numër telefoni: +383 49 738 668

Për më shumë informacione klikoni më poshtë:

https://www.facebook.com/Santefruit1/


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje