Biznes

Kjo është mënyra më e thjeshtë për t’u bërë milioner

“Të bëhesh i pasur nuk është asgjë më shumë se çështje vendosmërie dhe krijimit të një plani sistematik investimi e kursimi”.

Nëse do të bëhesh i pasur, fillo të investosh – dhe fillo sa më shpejt të jetë e mundur.

“Të bëhesh i pasur nuk është asgjë më shumë se çështje vendosmërie dhe krijimit të një plani sistematik investimi e kursimi”, shkruan këshilltari financiar David Bach në librin e tij “Çiftet e zgjuar bëhen të pasur”.

“Nuk është nevoja të kesh para për të bërë para”, shkruan ai. “Mjafton të marrësh vendimet e duhura dhe të veprosh mbi to”.

Për ta ilustruar thjeshtësinë e ndërtimit të pasurisë me kalimin e kohës, Bach krijoi një tabelë duke treguar se sa para duhet të heqësh mënjanë në ditë, muaj e vit për të pasur 1 mln dollar kur të shkosh 65 vjeç.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?