Biznes

Këto janë profesionet që sjellin më shumë para në Kosovë

“#Gjesi” ka pyetur sot qytetarët se cilat profesioni mendojnë se sjellin më shumë para në vendin tonë. Përgjigjjet ishin interesante dhe prej më të ndryshmeve.

Por, një pjesë e mirë e tyre mendonin se nëse merresh me politikë në Kosovë, mund të pasurohesh.

Të gjitha përgjigjet mund t’i dëgjoni në videon më poshtë.

Shiko videon këtu


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?