Biznes

Këto janë çmimet e derivateve të naftës për sot

Çmimet e derivateve të naftës do të mbeten të pandryshuara nga ato të një dite më parë

Një litër naftë do të kushtojë nga 1.74 euro.

Kështu njofton Ministria e Industrisë dhe Ndërmarrësisë dhe Tregtisë.

Sipas MINT, një litër benzinë do të kushtojë 1.63 euro, ndërkaq gazi do të jetë 0.78 centë litri.