Biznes

E shtuna nis me ngritje të çmimit të naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi dje çmimet tavan për derivatet e naftës. Këto çmime, kësaj radhe ishin në fuqi për dy ditë radhazi. Kështu, çmimet e derivateve të naftës edhe sot do të jenë të njëjta me ato të djeshmet.

Çmimet maksimale janë si në vijim:
1.58 euro për Litër, për produktin Dizel;
1.34 euro për Litër, për produktin Benzinë;
0.75 euro për Litër, për produktin Gas.

Kujtojmë se dje çmimi i naftës ishte në 1.57 euro