Biznes

Çmimi i naftës më lirë se dje – ky është “tavani” i çmimit të derivateve për sot!

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë publikoi dje çmimet tavan për derivatet e naftës. Këto çmime, kësaj radhe ishin në fuqi për dy ditë radhazi. Kështu, çmimet e derivateve të naftës edhe sot do të jenë të njëjta me ato të djeshmet.

Çmimet maksimale janë si në vijim:
1.57 euro për Litër, për produktin Dizel;
1.35 euro për Litër, për produktin Benzinë;
0.75 euro për Litër, për produktin Gas.