Biznes

Çmimet e derivateve për sot: Nafta 1.60 euro, benzina 1.34

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme. Siç njofton ministria, çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim. Çmimi për dizel është 1.60, benzina 1.34 dhe gasi 0.75.