Auto

Veturë luksoze për fëmijë, duke filluar nga 30 mijë euro

Edhe të vegjlit tanimë mund të drejtojnë një veturë luksoze, për vetëm 30 mijë euro.

“Bugatti” ka prezantuar një model automjeti për fëmijë, që është sa një e katërta e përmasave origjinale.

Makina “Bugatti Baby II” mund të drejtohet dhe nga të rriturit.

Modeli final, i cili u krijua për herë të parë në vitin 1927-1936 si makinë lodër për fëmijë, u prezantua gjatë festimeve të përvjetorit të 110-të të firmës.


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19