Auto

Të fshehura për vite dhe të mbuluara me pluhur – 174 vetura klasike do të dalin në ankand

Të gjithë të interesuarit kanë mundësinë të shohin drejtpërdrejt të gjitha veturat që shkojnë në ankand në Londër. Dhe ky është padyshim një rast që nuk ndodh shpesh. Deri në 174 vetura dalin në ankand dhe shumica e tyre do të dalin në shitje me çmime shumë më të larta pas një rinovimi të plotë.

Videoja e publikuar nga vetë “autosalloni” tregon qartë se çfarë lloj veturash klasike janë. Porsche 911, BMW M5, Mercedes SL dhe W123 dhe Nissan 300 ZX janë vetëm disa nga veturat që shumë koleksionistë i duan. Nuk kemi dyshim se të gjitha veturat do të shiten dhe do të gjejnë jetë të re me pronarët e rinj, larg magazinave të pista dhe hambarëve.

Shiko videon:

Në çdo rast, kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të fituar para, sepse shumica e tyre janë vetura të shëndetshme që kanë nevojë për pak ‘grim’ dhe shërbim të mirë. /Telegrafi/