Auto

Makina nga 300 euro, Mercedes dhe BMW presin për pronarët e rinj

Në Kavallë shiten makina nga 300 euro deri në 4000 euro për çdo shije dhe kërkesë . Në fakt, blerësit e mundshëm mund të zgjedhin midis shumë modeleve midis makinave me benzinë , me naftë dhe me LPG.

Në doganën e Kavallës do të mbahet ankandi për shitjen e 27 makinave dhe 7 fuoristradave në qarkullim me çmime fillestare mjaft atraktive duke filluar nga vetëm 300 euro .

Automjetet lejohen të vizitohen lirisht të mërkurën 31 gusht dhe të martën 6 shtator gjatë ditëve dhe orarit të punës nga ora 09:00, deri në orën 13:00 .

Makina e parë në listën e ankandeve është Ford Focus me regjistrim të parë në vitin 2001 dhe çmim fillestar prej 350 euro ! Kjo makinë fuqizohet nga një motor benzine 1.4 litra me një kapacitet prej 75 kuajfuqish .

Modelet përkatëse në tregun vendas të dorës së dytë shiten për 2200 euro.

Një BMW 530D mbresëlënëse e regjistruar për herë të parë në vitin 2004 shitet nga ish-ODDY me një çmim fillestar prej 4000 euro . Kjo makinë e veçantë fuqizohet nga një motor nafte me një kapacitet prej 3 litrash dhe një fuqi prej 218 kf .

Modelet përkatëse në tregun vendas kushtojnë mbi 9000 euro.

Nëse dikush është në kërkim të një Mercedes-Benz A180 CDi atëherë duhet patjetër të vizitojë ankand si një model i tillë me regjistrim të parë në 2005 dhe me një çmim fillestar prej vetëm 1000 eurosh që shitet . Modeli më i mirë gjerman fuqizohet nga një motor nafte me një kapacitet prej 2 litrash dhe një fuqi prej 109 kf.

Modelet përkatëse në tregun vendas shiten mbi 5000 euro.

Nëse dikush është në kërkim të një hatchback të njohur dhe ekonomik , atëherë Skoda Fabia me regjistrimin e parë në vitin 2007 dhe çmimin fillestar të vendosur në vetëm 800 euro , me siguri do ta tundojë atë! Skoda Fabia fuqizohet nga një motor benzine 1.2 litra me një kapacitet prej 90 kf .

Modelet përkatëse në tregun vendas shiten nga 5000 euro.

Nëse dikush është në kërkim të një modeli të besueshëm të gjithanshëm japonez, atëherë Honda FR-V e shitur nga ish- ODDY në Kavallë me një çmim fillestar prej vetëm 1000 euro sigurisht që do të jetë një nxitje për të vizituar zyrën doganore. Ky model i veçantë u licencua për herë të parë në 2005 dhe fuqizohet nga një motor nafte 2.2 litra me një kapacitet prej 140 kf .

Modelet përkatëse në tregun vendas shiten nga 4000 euro.

Një Alfa Romeo Mito e regjistruar për herë të parë në vitin 2009 pritet të tërheqë mjaft blerës të mundshëm pasi çmimi fillestar është vendosur në vetëm 2,000 euro . Ky model i veçantë italian fuqizohet nga një motor benzine 1400 cc . performanca prej 95 kf .

Modelet përkatëse shiten në tregun vendas nga 7500 euro.

ani nëse dikush kërkon një xhip ekonomik por edhe luksoz, atëherë Hyundai Santa-Fe që është në listën e ankandeve me regjistrim të parë në 2004 dhe një çmim fillestar prej 500 euro ndoshta do t’i kënaqë. Kjo makinë fuqizohet nga një motor nafte 2.2 litra me një kapacitet prej 115 kuajfuqish .

Modelet përkatëse shiten në tregun vendas nga 6000 euro .

Klikoni KËTU për të lexuar të gjithë shpalljen e ankandit të automjeteve nga ish- ODDY në Kavallë.