Milaim Zeka
Lajme

Ky është vendimi që ka marrë Gjykata për Milaim Zekën

Gjykata e Apelit e Kosovës, e ka pranuar si të bazuar ankesën e avokatit mbrojtës të te pandehurit Milaim Zeka kundër caktimit të masës së paraburgimit prej 1 muaji. Aktvendimi i Gjykatës Themelore në Prishtinë, i datës 27.09.2018, është ndryshuar dhe ndaj personit në fjalë është caktuar masa e arrestit...
Auto

Peugeot i lë të gjithë gojëhapur në Paris

Ndërkohë që coupet sportive ditëve të sotit nuk po preferohen aq shumë, Peugeot ka zbuluar një koncept fantastik në Paris Motor Show. Ky koncept quhet e-Legend dhe ka marrë vëmendjen e të gjithëve në ekspozitë, shkruan IndeksOnline. E frymëzuar nga 504, e-Legend përmban fenerë të dyfishtë në pjesën e përparme...
Interesante

Cili shtet shpiku rrethrrotullimin në trafik?

Një rrethrrotullim, i quajtur edhe një rreth trafiku, rreth rruge apo ishull, është një lloj kryqzimi rrethor në të cilin trafiku rrugor rrjedh pothuajse vazhdimisht për të reduktuar shpejtësinë e trafikut dhe minimizuar incidentet. Kryqëzimet egzistuan para rrethrrotullimeve. Së pari në qytetin Bath të Anglisë në vitin 1768, në Gorlit...
1 3 055 3 056 3 057 3 058 3 059 3 076
Page 3057 of 3076