Lajme

Nxënësit e SH.M.U “Mustafë Venhari” ndihmojnë përmes shitjes së kartolinave personat me nevojat të veçanta

Nxënësit e SHFMU “Mustafë Venhari” në Vushtrri, kanë ndërmarrë një aksion për të ndihmuar fëmijët me nevoja të veçanta. Ata përmes një organizimi, kanë bërë shitjen e kartolinave dhe me të hollat e fituara janë ndarë për fëmijët me nevoja të veçanta. Shitja e kartolinave është realizuar në sheshin “Hasan...
Lajme

Arbërie Nagavci shkel Kushtetutën – konstaton Gjykata Kushtetuese

Gjykata Kushtetuese ka marrë vendim që t’i shfuqizojë disa nga nenet e Udhëzimit Administrativ për Kriteret dhe Procedurat e Themelimit dhe Pushimit të Veprimtarisë së Institucioneve të Arsimit Parauniversitar. Ministria e Arsimit kishte marrë autoritetin për të venodosur lidhur me çështjen e mbylljes së shkollave në nivel lokal sipas këtij...
Sporti

Cristiano Ronaldo raportohet se ka nënshkruar me ekipin e njohur

Cristiano Ronaldo ka nënshkruar për skuadrën e Arabisë Saudite Al-Nassr në një kontratë të bujshme prej 175 milionë funtesh në vit pas largimit të tij të trazuar nga Manchester United në nëntor. Ronaldo ishte një agjent i lirë pasi u largua nga United pas intervistës së tij të diskutueshme me...
Lajme

Nesër viti i ri por në këto zona nuk do të ketë rrymë

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve nga palët e treta, në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. Ndërprerje do të ketë në Prizren. Komunikata nga KEDS: Prizren 1. Nga NS 110/35/10 Prizreni 1 do të ndërprehet: LP 10 Arbana (kodi: 30000001 ) nga...
1 2 3 4 210
Page 2 of 210