Lajme

Cilat komuna në Kosovë po qëndrojnë ende të paprekura nga Covid-19

Përkundër dhjetëra rasteve të reja të cilat po rezultojnë me koronavirus çdo ditë në Kosovë, disa komuna po vazhdojnë të qëndrojnë të paprekura nga pandemia Covid-19, shkruan Gazeta Metro. Ndër to janë edhe komuna e Junikut, Ranillugut, Shtërpcës, Novobërdës, Parteshit e Kllokotit, të cilat përkundër lehtësimit të masave, po arrijnë...
Biznes

A i morën bizneset paratë e premtuara gjatë pandemisë?

Pakoja Emergjente Fiskale në vlerë prej rreth 180 milionë euro e cila kishte për qëllim të zbus problemet ekonomike dhe sociale ende nuk ka arritur të shpërndahet te bizneset dhe punëtorët. Kjo pako ishte miratuar në muajin mars nga Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti për nevoja emergjente të qytetareve...
Lajme

Një mjek në Mitrovicë rezulton pozitiv me COVID-19

Mitrovica konfirmoi dje 10 raste me Coronavirus. Një prej tyre, është mjek i QKMF’së. Rastin e ka konfirmuar Burim Pllana, kryeshef i QKMF’së. Ai tha se se mjeku doli dje pozitiv. “Po, dje ka rezultuar një mjek pozitiv. Ai është izoluar”, ka thënë Pllana. Duhet theksuar se IKSHPK’ja ka rekomanduar...
Lajme

Këto pjesë të Prishtinës sot do të mbesin pa ujë

Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka njoftuar se gjatë ditës së sotme, do të ketë intervenim në gypin e ujit nga çeliku me diametër fi 600 mm, që vjen nga Badoci në rezervuarin e Mirëditës. Ujësjellësi thotë se, intervenimi në vazhdimin e riparimit të tij nga ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit të...
1 835 836 837 838 839 867
Page 837 of 867