archive6 Shtator, 2023 - 23:41

Shëndeti

Studimi: Pse kanceri po “bën kërdinë”

Faktorë të tillë si obeziteti dhe konsumi i alkoolit po kontribuojnë në një rritje alarmante të rasteve globale të kancerit tek të rinjtë, sugjerojnë rezultatet e studimit. Shkencëtarët kanë vlerësuar se midis 1990 dhe 2019, ka pasur një rritje prej 79 për qind të rasteve të reja me kancer tek...
1 2
Page 1 of 2