archive27 Maj, 2023 - 23:24

Lajme

“Ta q* nanën plumb në lule të ballit/ Probleme pronësore mes fqinjëve

Mosmarrëveshjet për prona po vazhdojnë të shkaktojnë përleshje e telashe të shumta mes qytetarëve, të cilat shpesh edhe eskalojnë në kërcënime serioze, raporton Gazeta Sinjali. Një konflikt pronësor ka ndodhur dhe mes dy fqinjëve në rrugën ‘Vëllezërit Majanci’ në Fushë Kosovë, ku përpos mosmarrëveshjeve, situata ka eskaluar edhe në kërcënime...
1 2 3 5
Page 1 of 5