archive22 Maj, 2023 - 15:52

Lajme

Telekomi del me njoftim, zbulon arsyet pse nuk funksiononte VALA

Telekomi i Kosovës ka dalë me komunikatë për problemet e shfaqura në operatorin Vala. Në njoftimin e lëshuar thuhet se në kuadër të aktiviteteve për zgjerimin e kapaciteteve për rrjetin 4G, pati një afektim të pjesshëm në platformat e tjera të shërbimeve të internetit 2G dhe 3G. “Sigurisht, kjo krijoi...
1 2 3 4
Page 2 of 4