archive19 Maj, 2023 - 09:32

ShowBiz

Donna Dafi e publikon këngën e re në gjermanisht dhe shqip; “Wo bist du?”/ “Ku je?”

Këngëtarja Donna Dafi, në këngën më të re “Wo bist du?, “Ku je?”, nëpërmjet melodisë̈ magjepsëse dhe emocionuese, rrëfen historinë e dy personave që ranë në dashuri me njëri-tjetrin. Kënga fillon me udhëtimin dhe humbjen e kësaj dashurie, pastaj gatishmërinë e tyre të qëndrueshme përballë fatkeqësive, duke e kërkuar njëri-tjetrin....
Lajme

Vendet e Quint-it me një thirrje të rëndësishme rreth Kosovës

Pesë vendet e Quint-it thanë se pas bojkotit nga një pjesë e konsiderueshme e komunitetit serb të zgjedhjeve të 23 prillit për katër kryetar komunash dhe dy asamble komunale, rezultatet nuk janë zgjidhje politike afatgjatë për këto komuna. Në një deklaratë të përbashkët, pesë vendet e Quint-it, ku përfshihen Shtetet...
Lajme

Për 4 muaj, 104 mjekë lëshuan Kosovën

Ikja e qytetarëve në vendet evropiane është shumë shqetësuese, sepse pjesa më e madhe e personave që po largohen nga Kosova janë profesionistë. Kështu ka thënë Enver Haliti nga Lëvizja Vetëvendosje. Ai tha se duhet të merret parasysh se sa shumë mund dhe investim duhet, që të prodhohet një kuadër...
1 2 3
Page 3 of 3