archive10 Maj, 2023 - 22:49

Lajme

Inspektorët ndalojnë ekspozimin e cigareve elektronike në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, përkatësisht Inspektorati i Tregut, ka njoftuar se ka shtuar shtuar prezencën e inspektorëve në treg. Sipas komunikatës zyrtare, ky veprim ka dhënë rezultate konkrete në mbrojtjen e konsumatorit. Mes veprimeve të inspektorëve të MINT është ndalimi i importimit të 200 kositëseve të barit me...
Lajme

Shqetësuese: Keqpërdorimi i fëmijëve për të kërkuar lëmoshë, arrestohet nëna 31-vjeçare në Gjakovë

Keqpërdorimi i fëmijëve me qëllim të përfitimit financiar për prindërit është një dukuri shqetësuese në Kosovë. Janë të shpeshta rastet kur prindërit detyrojnë fëmijët e tyre të kërkojnë lëmoshë nëpër rrugët e qyteteve të vendit. Gazeta Sinjali ka raportuar për plot raste ku janë arrestuar prindërit që janë kapur duke...
1 2 3 5
Page 1 of 5