archive9 Maj, 2023 - 23:05

ShowBiz

Foto e parë pas tre muajsh, kaq peshë ka humbur Armonda

Disa muaj më parë, një prej personazheve më të njohura të rrjeteve sociale, Armonda nisi të shkruajë një kapitull të ri për veten. Ajo startoi me një regjim ushqimor me qëllimin për të humbur kilogramë nga pesha e tepërt. Armonda zgjodhi dietën e reduktimit të kalorive dhe aktivitetin fizik me...
Lajme

Kurti: Jemi afër rrugës për anëtarësim në Bashkim Evropian

Kryeministri i Kosovës ka thënë se Kosova është afër rrugës për anëtarësim në Bashkim Evropian. “Më afër dhe rrugës për në Bashkimin Evropian, këtë vit kemi edhe më shumë arsye për të shënuar Ditën e Evropës”, ka shkruar Kurti. Ai ka përmendur arritjet e Kosovës drejt anëtarësimit në BE. “Në...
1 2 3 4
Page 1 of 4