archive16 Mars, 2023 - 23:36

Lajme

Thanë se nëse s’iu plotësohen kushtet do ta lënë Kosovën në terr, Llumnica flet për masat e punëtorë

Punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës kanë protestuar sot në sheshin “Nënë Terezë”. Të njëjtit gjatë kësaj proteste kanë paraqitur kërkesat e tyre të cilat përfshijnë edhe rritjen e pagave. Në të njëjtën kohë kryetari i Sindikatës së Re, Korporata Energjetike e Kosovës, Nexhat Llumnica ka deklaruar se kërkesat e...
Lajme

Shiu i pandërprerë, përmbytet pjesa jugore e Turqisë

Pjesa jugore e Turqisë është përfshirë nga përmbytje masive, të shkaktuar nga reshjet e pandërprera dhe intensive të dy ditëve të fundit, vetëm 6 javë pas tërmeteve shkatërrimtare që vranë rreth 55 mijë persona. Mediat e huaja kanë shpërndarë pamjet e vërshimeve të frikshme të ujërave në qytetin e Sanliurfa,...
Lajme

Kujdes, nga sot asnjë veturë s’duhet të jetë pa stikersa

Nga sot, 16 mars 2023, asnjë automjet nëpër rrugët e Kosovës nuk duhet të jetë pa ngjitës (stikers) i cili dëshmon se automjeti në fjalë ka të kryer procesin e regjistrimit, ashtu siç parashihet me ligjet në fuqi. Gjatë vitit të parë të zbatimit të projektit për vendosjen e ngjitëseve,...
Lajme

“Prej të hanës në terr”, punëtorët e KEK-ut paralajmërojnë kaos me rrymën – priten reduktime

Punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës kanë protestuar sot në sheshin “Nënë Terezë”. Të njëjtit gjatë kësaj proteste kanë paraqitur kërkesat e tyre të cilat përfshijnë edhe rritjen e pagave. Në të njëjtën kohë kryetari i Sindikatës së Re, Korporata Energjetike e Kosovës, Nexhat Llumnica ka deklaruar se kërkesat e...
1 2
Page 1 of 2