archive5 Mars, 2023 - 23:45

Lajme

Nasim Haradinaj e përcjell nga Haga varrimin e të vëllait

Ish-nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nasim Haradinaj, varrimin e vëllai të vet Agronit, e ka përcjell drejtpërdrejt nga Haga. Atij i është mundësuar kjo nëpërmjet një IPAD-i. Gjatë kësaj kohe Haradinaj, u ngushëllua edhe nga familjarët, të afërmit dhe miqtë. Ish-ushtari UÇK-së, Agron...
Lajme

E rëndë: 16 vjeçarja tenton t’i jap fund jetës duke pirë Domestos, dërgohet me urgjencë në Spital

Traumat që vijnë nga mjediset familjare dhe shoqërore, kushtet e jetesës, rrethanat ekonomike, e depresioni shpesh janë vlerësuar shkaktarë që kanë çuar drejt vetëvrasje e tentimit për ta kryer këtë akt. Familjet janë ato që i përjetojnë jashtëzakonisht rëndë këto raste dhe janë me fat kur arrijnë t’i shpëtojnë familjarët....
1 2
Page 1 of 2