archive27 Dhjetor, 2022 - 23:59

Lajme

Dhjetëra serbë bllokojnë rrugën në Merdare, afër pikës kufitare

Një grup prej rreth njëzet personave, sonte kanë bllokuar pikëkalimin administrativ Merdarë në shenjë mbështetjeje për serbët nga Mitrovica e Veriut. Barrikada, është vendosur në anën e territorit serb, afër Kurshumlisë e drejt Merdares. Siç raportojnë mediat serbe, ata kanë vendosur një kamion dhe disa traktorë. Ata kanë thënë se...
Lajme

Muja: Serbët në Veri janë të armatosur deri në dhëmbë

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja duke folur për barrikadat në veri të Kosovës tha se serbët që kanë vendosur ato barrikada në rrugë “janë të armatosur deri në dhëmbë”. Madje, ai vlerësoi se do ishte në favor të Kosovës në qoftë se barrikadat në veri do i largonte KFOR-i....
1 2 3 6
Page 1 of 6