archive21 Dhjetor, 2022 - 23:36

Lajme

Vuçiq: Së pari formoni Asociacionin, pastaj i heqim barrikadat

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë sot se Serbia në lidhje me Kosovën po përballet me paturpësinë e fuqive të mëdha pasi sipas tij ata po kërkojnë heqjen e barrikadave në veri të Kosovës dhe kthimin e serbëve nëpër institucione. Megjithatë, ai ka kërkuar që të zbatohet Asociacioni i...
Lajme

MPB shpall konkurs për 200 vende pune, paga është gati 430 euro

Bazuar në nenin 79, 80 dhe nenin 81 paragrafi 2, nenparagrafi 2.2 të Ligji nr. 06/L-114 për Zyrtarët Publikë dhe nenin 7 dhe 8 të Rregullores (QRK) nr. 04/2022 për Procedurat Konkurruese dhe Pranimi për Nëpunësit Administrativ dhe Mbështetës, Ministria e Punëve të Brendshme, më datë 21.12.2022, bën shpalljen e...
Biznes

​Rriten sërish çmimet e naftës

Çmimet e naftës u rritën të mërkurën për shkak të rritjes së kërkesës pasi statistikat zbuluan se rezervat e naftës së papërpunuar në SHBA ranë më shumë se sa pritej. Nafta e papërpunuar standarde ndërkombëtare Brent tregtohej me 80.32 dollarë për fuçi që nga ora 09:46 e mëngjesit me orën...
1 2 3
Page 1 of 3