archive25 Nëntor, 2022 - 18:55

Lajme

“Je gjeniu i shekullit që po e jetojmë”- Çun Lajçi lavdëron Kurtin: Mbrapa e ke popullin, jo langojt!

Pas bisedimeve të gjata, para dy nete, Kosova dhe Serbia kanë arritur një marrëveshje mes vete në Bruksel. Palët kanë rënë dakord për masat që të shmanget përshkallëzimi i mëtejshëm dhe të përqendrohen plotësisht në propozimin për normalizimin e marrëdhënieve mes tyre. Sipas marrëveshjes, Serbia do të ndalojë lëshimin e...
1 2 3 4
Page 2 of 4