archive21 Shtator, 2022 - 12:10

Lajme

Jasharaj: Do të shkoj në varr si hero i kohës së shekullit 21

Kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj, ka thënë se është person i sinqertë. Gjatë Komisionit për Arsim ku po diskutohet për grevën e cila ka hyrë në javën e katërt, ai tha se naiviteti dhe sinqeriteti që ka, po i kushton. “Mësimdhënësit në Kosovë e dinë kush është Rrahman Jasharaj, edhe...
Auto

Kjo është vetura elektrike që kushton vetëm 13 mijë euro

Një veturë elektrike (EV) me pak më shumë se 160 kilometra rreze dhe një çmim nën 13 mijë eurosh nuk tingëllon e mundur në ditët e sotme, duke marrë parasysh çmimet e makinave elektrike për momentin, por kjo është pikërisht ajo që Nissan ka prezantuar në Japoni. Nissan Sakura u...
1 2 3 4
Page 4 of 4