archive19 Shtator, 2022 - 18:15

Lajme

Berat Rukiqi aderon në LDK

jë tjetër figurë e njohur publike pritet t’i bashkohet Lidhjes Demokratike të Kosovës. Berat Rukiqi, një ekonomist, ish-udhëheqës i Odës Ekonomike të Kosovës, pritet të aderojë në Lidhjen Demokratike të Kosovës së shpejti, ka marrë vesh Paparaci nga burime të mirinformuara. Aderimi i Rukiqit në LDK pritet të bëhet zyrtar...
Biznes

Këto janë çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) dje ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës edhe për ditën e sotme. Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.62 euro për litër, i benzinës me 1.35 euro dhe i gazit me 0.75 euro, pra ka në...
1 2 3 4
Page 2 of 4