archive19 Shtator, 2022 - 23:59

Lajme

Pejani kapet në flagrancë teksa ia merr “pazarin” një lypësari

Vazhdon të mbetet një nga temat më të komentuara sociale në Kosovë. Bëhet fjalë për atë se një numër i lypësarëve që qarkullojnë në vendin tonë janë të kontrabanduar, ose punojnë me porosi, thënë së buti. Për këtë çështje javë më parë ishte deklaruar edhe Policia e Kosovës, duke ftuar...
Lajme

Prokuroria e Shqipërisë paralajmëron mediat që publikuan dyshimet për atentatin kundër Kurtit: Ndalojeni publikimin, dënoheni

Policia e Shtetit ka paralajëmruar gazetat, portalet dhe televizionet për publikimin e të dhënave ku pëfshihet edhe atentati ndaj Kurtit dhe të tjerëve. Policia e Shtetit thotë përmes një njoftimi për media, se Prokuroria është agazhuar në monitorimin e mediave që shpërndajnë materialet e hakeruara, duke paralajmëruar se në rast...
1 2 3 4
Page 1 of 4